Koerscafe Gasselte (april 2021)

 

Koerscafé Gasselte

Drenthe is dé fietsprovincie van Nederland. In Drenthe vind je de meest avontuurlijke fiets- en mountainbikeroutes van het land en elke avonturier kan hier naar hartenlust kilometers maken. Koerscafe Gasselte bevindt zich midden in het fietsknooppuntnetwerk van Drenthe en aan de mooiste mountainbikeroute van Noord-Nederland: Gieten-Gasselte. Voor kleine reparaties en/of onderdelen kunt u terecht in het Repaircenter

De koffie staat klaar voor de sportieve MTB-er/wielrenner, de actieve fietser, de wandelaar en iedere andere avonturier. Wij zijn je startpunt, je tussenstop en je eindpunt, maar ook als je geen tocht maakt, maar gewoon zin hebt in een goede lunch of fris biertje ben je van harte welkom.

Voor meer informatie en/of reserveringen:

info@bikeassist.nl

DE LENTE VAN DRENTHE

Camping De Lente van Drenthe is een actieve familiecamping in de bossen van het Drentse dorp Gasselte met DX Adventurepark, het grootste open waterpark van Nederland, op loopafstand. Ga mountainbiken door de bossen, kom suppen over het helderblauwe water van recreatieplas het Gasselterveld en neem een duik in het Nije Hemelriek.

Nieuw in 2021: In het voorjaar van 2021 openen we Koerscafé Gasselte, een Kids Boulderhal en een nieuw sport- en speelveld met spectaculaire pumptrack!

Klaar voor een sportieve strandvakantie? Ga razendsnel naar camping De Lente van Drenthe.

Call Now Button