De Lente van Drenthe

De Lente van Drenthe

Camping De Lente van Drenthe is een actieve familiecamping in de bossen van het Drentse dorp Gasselte met DX Adventurepark, het grootste open waterpark van Nederland, op loopafstand. Ga mountainbiken door de bossen, kom suppen over het helderblauwe water van recreatieplas het Gasselterveld en neem een duik in het Nije Hemelriek.

Nieuw in 2021: In het voorjaar van 2021 openen we Koerscafé Gasselte, een Kids Boulderhal en een nieuw sport- en speelveld met spectaculaire pumptrack!

Klaar voor een sportieve strandvakantie? Ga razendsnel naar camping De Lente van Drenthe.

Koerscafé Gasselte

Drenthe is dé fietsprovincie van Nederland, en zo oubollig als het klinkt is het allang niet meer. In Drenthe vind je de meest avontuurlijke fiets- en mountainbikeroutes van het land en elke avonturier kan hier naar hartenlust kilometers maken. Onze camping bevindt zich midden in het knooppuntnetwerk van Drenthe en aan de mountainbikeroute Gieten-Gasselte: de perfecte plek voor een rustpunt.

Onze koffie staat klaar voor onze campinggasten, maar ook voor de sportieve MTB-er, de actieve fietser, de wandelaar en iedere andere avonturier. Wij zijn je startpunt, je tussenstop en je eindpunt, maar ook als je geen tocht maakt, maar gewoon zin hebt in een goede lunch of fris biertje ben je van harte welkom.

Koerscafé Gasselte is vanaf 1 april tot 1 oktober 2022 dagelijks geopend.
Maandag t/m zondag: 10.00 tot 17.00 uur

In de zomervakantie, vanaf vrijdag 8 juli gaan we in de weekenden ook open voor diner tot 20.00 uur.

Van 1 oktober tot 1 april is het Koerscafé open op vrijdag t/m maandag van 10.00 tot 17.00 uur.

Call Now Button